Primer test de temps

Sembla que fos ahir (ironia) que finalitzàvem la temporada 2019 que ja tornem a ser. Aquest dissabte, amb la fresqueta, hem començat la pretemporada 2020. Amb el seleccionador Fabrizio Gravina i la Laura Orgué hem començat amb sèries progressives a l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella de 5'20 hem acabat a 3'15" amb tot el grup: grans, petites, nois, noies... Tothom ha treballat el que tocava i el que era important, que tant en Fab com la Laura han anat agafant les ppm tant de l'esforç com del repòs, per així poder fer els seus càlculs i seguiments (vés a saber el que tramen els dos junts, ja me'ls imagino amb calculadora i bata blanca de científics).

Després de treure la "carbonilla", cal tenir present que feia més d' un mes que no corria, ha tocat fer una petita, curta i intensa vertical per la Comella. El recorregut marcat per en Josep, ha estat bastant maco, sobretot després de la nevadeta que ha caigut aquesta nit. Ha calgut el gorro i força, però no cal dubtar que s'ha fet el que s'ha pogut.

Pujant a la Comella. / Foto: Carles Alonso

Ja diuen, que la pretemporada és el moment de l'esport que menys agrada a la gent, però el que més satisfacció et comporta, ja que és la base dels èxits del futur.

En definitiva, matí entretingut, on hem xerrat (això molt), hem rigut i hem patit. És el que toca....

🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *