Adéu temporada 2019

Aquest divendres a la seu central de Morabanc hem fet la valoració final de temporada. Primer des de la federació i la direcció tècnica. Després ens ha tocat als corredors analitzar, una temporada que hem viscut molts canvis.

Sí, canvis de reglament; barreja de dos circuits amb el que això ha suposat.... Moltes coses, que tot i això no ens ha fet perdre ni les ganes de córrer ni la il·lusió de defensar el nostre país, Andorra, com es mereix.

Sincerament, tornar a explicar com ha anat la temporada,... (no tinc gaires ganes, ja sabeu com ha anat), però sí que em quedo amb dos moments: un, l'Europeu, on després de la lesió em va sortir les carreres (cal recordar que vaig fer Vertikal i Sky) perfectes. Mostra d'això va ser el 5è lloc final, de la combinada; l'altre punt va ser el màster de Limone, on corrent amb els 30 millors corredors del Món, vaig estar durant molt temps a les posicions top 10, que mostra que continuo tenint espurna per estar entre els millors. Sí, ja sabem que el jovent tira fort, però us podeu imaginar un avi de 40 anys com jo, competint amb nens de 21, 22 anys? Doncs això passa, i l'avi encara planta cara.

Bé, com us deia, aquest divendres tanquem temporada. Roda de premsa i sopar de cloenda.

Abans d'anar a dormir, voldria donar les gràcies a la @famuntanyisme @morabanc @viladomatesports i a @multisegurassegurances pel suport que ens han donat. També a tots i totes els i les companys/es de selecció. Tenim un excelent grup. A l’entrenador, a la fisio. I no em puc oblidar de la Meri, el Jofre i la Valentina, els meus pulmons quan em falta l’aire..... ❤️❤️❤️

No tindrem gaire descans. Demà dissabte, tenim primer control de temps de pretemporada 2020. O sigui que.... a dormir aviat que demà toca, al lío!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *