Amb ganes de representar a Andorra amb orgull

El proper dijous, a les 4 de la tarda Òscar Casal prendrà part en el que serà la prova Vertical de la Veia Sky Race, un prova que com ell molt bé dir és "pura agonia i tots sabem que tocarà patir molt".

L'andorrà no acabarà aquí la seva participació en els europeus, ja que el dissabte li tocarà particpar a la prova de l'Sky Race. Una cursa de 31 quilòmetres i 2.600m+ amb trams molt tècnics que obligarà a donar el màxim d'ell mateix a un Òscar Casal que encara va amb dubtes, degut a la lesió produida el passat 3 d'agost i que no li ha permés entrenar amb continuitat en "mode trailrunning" tot i que ha aprofitat per no baixar-se en cap moment de la seva nova amiga, la bicicleta.

Poder estar a la sortida, ja és un triomf per a Òscar Casal que aspira a fer una bona prova, però sobretot poder-la gaudir, essent conscient que "represento a Andorra i això és el màxim, per mi" comentava el propi Òscar.

La prova italiana marcarà els esdeveniments propers del corredor, ja que en breu tindria un nou compromís com seria la participació en el màster final de l'Skyrunning. Els dubtes, degut a que Òscar Casal està vivint a les seves carns el que és la seva primera lesió muscular, hi són, però com ell mateix diu "és durillo perquè mai havia tingut una lesió muscular, però el que sñi que tinc clar es que ho donaré tot".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *