Quin orgull veure la nostra gent animant

Tinc aquella sensació que se m'està fent molt llarga la temporada. Tenia moltes ganes de córrer a casa, amb els de casa i pels de casa... i quan tocava apretar no anava ni pujant ni baixant. Un mal dia, però que tinguis aquestes sensacions a la cursa que esperes tot l'any, és una veritable me... En aquells moments ho veus tot negre. Et planteges moltes coses, però està clar que no podia abandonar. Per vosaltres, pels que heu estat allà apretant i animant... quin orgull.... però per això mateix us demano perdó. No he pogut fer la meva millor cursa. Ara més que mai, després de Skyrun Comapedrosa, tocarà descansar cames però sobretot cap. Carregar energies i tornar a la segona part de la temporada amb ganes i força. Gràcies de tot cor, heu estat clau perquè el Comapedrosa no fos un infern, tot i que no ha estat fàcil. La vostra empenta m'ha donat forces.

Gràcies, gràcies i mil gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *