Motivat com mai per córrer a casa

Quantes ganes que tinc de córrer per casa. I és que córrer l'SkyRun Comapedrosa és com si ho fes al patí de casa. Em sento molt bé. Aquesta setmana he fet molt poqueta càrrega per no dir res. Descans actiu, carregant piles perquè la carrega estava feta de feia dies. Ha tocat recuperar bé, carregar els dipòsits d'energia, perquè per la cursa en caldrà i molta. Donen mal temps, per la qual cosa la Comapedrosa es complicarà encara més. Però ja és això. Estic molt motivat perquè corro a casa i tinc moltes ganes de tancar aquesta primera part de la temporada d'estiu.

Espero que malgrat el temps, el recorregut estigui ple de gent que vinguin a gaudir d'un dels nostres grans espais, i perquè no, també animeu a TOT l'equip nacional de curses de muntanya. Parlo per mi, però poc m'equivocaré si ho poso en boca de tots que aquesta és l'Skyrace més especial de la temporada.

Així que, us espero a tots i totes en el recorregut.....

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *