El cap ha pogut més que les cames

Estic fustrat i cabrejat. No ho sabeu prou. Perquè avui ha estat la primera carrera en la que m'he trobat que no tenia ganes de córrer. Sí, com ho sentiu. Un dia d'aquells que les cames les sentia bé, havia trobat l'energia que no tenia durant la setmana, però... el cap m'ha pogut

Des de l'inici el cap "barrufava": Què fas aquí? I es ben cert que quan comences així, malament. En el kilòmetre 15, en el balneari quan ja portàvem 1000+ he dit prou. Tot s'ha de dir, que fins el moment portàvem un ritme de bojos. Els primers ja s'havien distanciat a 5 minuts... però el cap ha pogut més que les cames i ha dit prou.

Això sol passar durant la temporada. No cal fer llenya de l'arbre caigut. Simplement, assimilar-ho i saber-ho gestionar.

Tocarà descansar, netejar ment i esperar que a la propera vagi millor.

#SkyMasters19

#IAmASkyrunner

#SkyrunnerWorldSeries19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *