Anem a Barruera a fer-ho el millor possible

Tornem a tenir prova de l'SkyRunning, aquest cop, relativament a prop de casa, a Barruera, en el que serà, igual que va passar a Livigno, una SuperSky o el que és el mateix, una cursa de doble puntuació. Aixó significarà que a la graella de sortida estarà la "cream de la cream" de les curses de muntanya, que buscaran un bon resultat per millorar a la classificació provisional del circuït.

La cursa tindrà 42km de recorregut amb 2800m+. És un pel llarga per a mi, perquè jo prefereixo que siguin una mica més curtes i que tinguin més explosivitat però no per això em rendiré abans de sortir. Això mai. Intentaré fer-ho el millor possible...

Vaig amb moltes ganes, però també haig de dir que aquesta setmana després d'estar a 2Alps, no he acabat d'aconseguir l'energia que em caldria. Crec que estic covant una mica d'angines, però no desistiré. Em queden dos dies per recuperar i preparar-me per la batalla...

Tinc clar que porto els entrenaments necessaris per fer una bona cursa, i així que tocarà apretar les dents i donar-ho tot !!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *